Welkom bij VONK

Werk met ons samen! 👇

Werk met ons!

Hier vind je zowel vacatures (voor sollicitanten) als oproepen voor freelancers om samen te werken.
?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

VONK

We begeleiden de West-Vlaamse lokale besturen doorheen verschillende uitdagingen.

We selecterenvormen en coachen, zodat de juiste mensen op de juiste plaats zitten.

Onze leidraad? Versterken wat positief is. We vertrekken daarbij altijd vanuit mogelijkheden, niet vanuit problemen.

Vonk is een West-Vlaams autonoom provinciebedrijf.

Wij werken samen, om met goesting en vertrouwen te groeien en te evolueren.

Onze kracht

Werken vanuit waarden

De waarden die bij Vonk centraal staan zijn: 🌟 Maatwerk: we luisteren oprecht naar de noden van de klant en zoeken naar een gepast en effectief antwoord op maat van de klant. 🌟 Samenwerken: we werken vanuit elkaars krachten, zowel binnen als buiten de organisatie. 🌟 Zorgzaam handelen: we zijn ons bewust van het effect van ons handelen op de ander. We werken mensgericht. 🌟 Kennis en kunde: we bieden toegevoegde waarde voor de lokale besturen door het juiste antwoord te bieden op hun noden. Onze participatieve methodiek zorgt voor gedragen en duurzame resultaten.

Werken vanuit waarden

Een stabiele en veilige omgeving

Vonk gaat zorgzaam om met zijn medewerkers en de collega's gaan zorgzaam om met elkaar. We bieden goede arbeidsvoorwaarden en gaan aan de slag met de sterktes van de medewerkers. Bij Vonk mag je zijn wie je bent en is er waardering voor ieders talenten. We werken aan een open sfeer. ------ Ook met onze partners - praktijkdocenten, freelancers en leveranciers - bouwen wij aan langetermijnrelaties waar vertrouwen en samen sterker worden centraal staan.

Een stabiele en veilige omgeving

De kracht van netwerken

Vonk profileert zich als een netwerkorganisatie. Wij versterken onze partners en klanten en onze klanten en partners versterken elkaar en ook Vonk. Vonk faciliteert deze processen en stimuleert actief kennisuitwisseling door mensen bij elkaar te brengen en de juiste methodieken te gebruiken om zoveel mogelijk te leren van elkaar.

De kracht van netwerken

Dit bieden wij onze medewerkers

Glijtijden

Thuiswerkvergoeding

vanaf september 2021 - tot 76 EUR / maand

Laptop

Bijscholen

8 EUR maaltijdcheques

35 vakantiedagen, vakantiegeld & eindejaarstoelage

én daarbovenop vrij tussen Kerst & Nieuw!

Fietspremie, gratis openbaar vervoer

en kilometervergoeding in de context van klantenopdrachten

Literatuurbudget

Teamactiviteiten

Schitterende collega's!

Chocolade

maar met mate

Bedrijfsrestaurant

Bossen voor middagwandelingen

Verse koffiebonenkoffie

West-Vlaanderen als kernmarkt

Geen verre afstanden naar klanten!

Een klein, intiem team

VONK

 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto

Het team

  Lara Vermeulen

  Consultant

  Lara is klinisch psycholoog en gepassioneerd door mensen. Als selectiedeskundige houdt ze ervan om de persoonlijkheid van kandidaten te analyseren om een zo goed mogelijk beeld te hebben van de persoon. Vanuit haar ervaringen met andere culturen heeft ze een open blik en een gezonde nieuwsgierigheid naar het onbekende.

  Anja Demeulenaere

  Secretariaatsmedewerker

  Anja vormt samen met Sofie, Ann en Stephanie het secretariaat vorming. Zij organiseren de vormingen van Vonk en ondersteunen deze ook logistiek. Ze helpen cursisten wegwijs met hun vragen en ondersteunen de lesgevers. Daarbij dragen zij klantvriendelijkheid en efficiëntie hoog in het vaandel.

  Inge Vromant

  Consultant

  Inge ondersteunt klanten bij het efficiënt ontwikkelen van hun organisatie. Als consultant inspireert en adviseert ze op vlak van duurzaam HRM, strategie en een organisatie-ontwikkeling. Ze heeft een voorliefde voor project- en lean management en laat betrokkenheid als een rode draad doorheen haar projecten lopen.

  Melissa Demuynck

  Consultant

  Melissa staat met een optimistische kijk in het leven. Ze is klinisch psycholoog en gecertificeerd coach in hart en nieren. Vol enthousiasme streeft ze naar een optimale match tussen de kennis en vaardigheden van de mensen en de noden van de organisatie. Ze richt zich op de krachtbronnen binnen elk individu zodoende het vuur aan te wakkeren en hen verder te stimuleren.

  Sandra De Craene

  Consultant

  Sandra is klinisch psycholoog, geboeid door de mens als individu en door de complexe interactie van de mens met zijn omgeving. Als selectiedeskundige zoekt Sandra naar een goede afstemming tussen de mogelijkheden en capaciteiten van de medewerker en de noden van de organisatie. Op die manier streeft zij naar duurzame samenwerkingsrelaties. Als coach zoekt ze mee naar de mogelijkheden om capaciteiten verder te ontwikkelen in je loopbaan en je goed te voelen op je werkplek.

  Lieve Van Durme

  Consultant

  Lieve is trainer/coach bij Vonk. Als gedreven trainer vertaalt ze theoretische modellen naar praktische tools en handvaten voor elke deelnemer. Tijdens individuele en teamcoachings gaat ze op zoek naar oplossingen die werken. Ze vertrekt hierbij vanuit de bestaande krachten met diep respect voor elk individu.

  Filip Callewaert

  Directeur

  Filip nam op 1 januari 2021 de directeursfakkel over van Freddy. Hij is gepassioneerd door leren en “slimmer” werken – wat eigenlijk moet uitmonden in zinvoller werk, en minder werk. Hij gelooft daarbij vooral in de kracht van teams – nog meer dan in de kracht van individuen. Deze visie hoopt hij als directeur van Vonk in een praktijk te kunnen gieten voor iedereen die bij ‘het project Vonk’ betrokken wordt.

  Ingrid Remmery

  Consultant

  Ingrid wil met veel enthousiasme haar ervaring als internationaal geschoolde coach én voormalig planoloog inzetten ter versterking van de lokale besturen. Ingrid houdt het graag simpel, zonder de complexiteit uit het oog te verliezen. En ze doet dit met een gezonde dosis humor. Je kunt haar tegenkomen als coach, trainer, procesbegeleider of als assessor bij selectie.

  Ann De Bruyckere

  Coördinator van het Secretariaat Planning & Coördinatie

  Ann vormt samen met Sofie, Anja en Stephanie het secretariaat vorming. Zij organiseren de vormingen van Vonk en ondersteunen deze ook logistiek. Ze helpen cursisten wegwijs met hun vragen en ondersteunen de lesgevers. Daarbij dragen zij klantvriendelijkheid en efficiëntie hoog in het vaandel.

 • Dennis

  Consultant

  1 van onze selectiedeskundigen is zwanger, waardoor wij op zoek gingen naar een tijdelijke vervanging. De laureaat werd Dennis. Sommige lezers zullen zich hem nog herinneren, Dennis liep namelijk vorig jaar stage bij Vonk. Wij zijn dan ook heel blij hem vanaf 3 mei in ons team te mogen herverwelkomen.

  Sofie Vanhaelewyn

  Secretariaatsmedewerker

  Sofie vormt samen met Anja, Ann en Stephanie het secretariaat vorming. Zij organiseren de vormingen van Vonk en ondersteunen deze ook logistiek. Ze helpen cursisten wegwijs met hun vragen en ondersteunen de lesgevers. Daarbij dragen zij klantvriendelijkheid en efficiëntie hoog in het vaandel.

  Kim Liveyns

  Stafmedewerker vorming

  Kim is stafmedewerker en staat samen met Carmen in voor de ontwikkeling van het vormingsaanbod. Ze biedt lokale besturen een gepaste oplossing op hun vraag. Door haar ervaring weet ze dat betrokkenheid van het grootste belang is, op die manier zorgt ze mee voor een optimale werking van de diensten.

 • Pia

  Financiën en personeel

  Pia staat normaal mee in voor het luik financiën en personeelsadministratie, maar is momenteel in verlof.

  Carmen Henckens

  Stafmedewerker vorming

  Carmen is stafmedewerker en staat in voor de ontwikkeling van het vormingsaanbod en het netwerkleren van Vonk. Ze weet de specifieke noden van lokale besturen goed te begrijpen en te vertalen naar de juiste opleidingen. Hierbij komt haar ervaring als projectcoördinator & museumconsulent voor de dienst cultuur en daarna als stafmedewerker voor de dienst griffie bij de provincie goed van pas. Ook haar kennis van de zorgsector zet Carmen graag met veel enthousiasme in ter ondersteuning van de voorzieningen in onze provincie.

  Veronique Blouwe

  Financiën en personeel

  Veronique staat in voor de boekhouding van Vonk en de personeelsadministratie. Ze houdt van cijfertjes en zorgt daarom mee voor opmaak budget en meerjarenplan. Zo ondersteunt ze de collega’s, zodat zij hun job goed kunnen doen.

  Stephanie Nuyttens

  Secretariaatsmedewerker

  Stephanie vormt samen met Sofie, Anja en Ann het secretariaat vorming. Zij organiseren de vormingen van Vonk en ondersteunen deze ook logistiek. Ze helpen cursisten wegwijs met hun vragen en ondersteunen de lesgevers. Daarbij dragen zij klantvriendelijkheid en efficiëntie hoog in het vaandel.

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van dit online sollicitatieplatform uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier